Translate

Om oss

I Operarestaurangerna ingår Brasseriet, sommarrestaurangerna Strömterrassen och Guldterrassen samt all paus- och eventservering på Kungliga Operan.

När du kommer som gäst till oss, träder du in i en klassisk miljö som doftar av värdighet, men där du möts av personlighet och värme. Det är i kontrasten mellan det klassiskt eleganta och det vänliga bemötandet, som kvaliteten på upplevelsen finns.

Brasseriet är inte stelt, men det är heller inte stökigt.
Brasseriet är inte tråkigt, men det är heller inte tramsigt.

Miljön bär spår av svunna epoker, men maten, drycken och sättet vi skapar dem på är innovativt och modernt. Vi gör det med nyfikenhet, och ibland en gnutta humor. Åter igen – det är i de sköna kontrasterna som vi särskiljer oss. Omtanken och respekten är alltid närvarande, inte minst mellan oss som jobbar här.

Vi är alla med och skapar Brasseriet, du som gäst likväl som vi som arbetar här.
Vi återskapar det faktiskt varje dag. Det är nog därför det aldrig blir tråkigt.

Varmt välkommen!

Helena Papas Broström, vd
Maria Rudehill, restaurangchef
Marcus Sjösten och Gustaf Sandfridsson, köksmästare
Tobias Palmgren, souschef
Andreas Brolin och Niklas Lindström, hovmästare
Paulo Rodriguez, barchef
Ewa Gardner, eventansvarig
Clas Broström, delägare och sådan-som-gör-det-som-ingen-annan-gör

 

Operarestaurangerna ägs och drivs av krögarna bakom bl a Grodan (Leif Blixten Henriksson, bröderna Mats och Clas Broström, Peter Yllmark och Jens Broström).

Operarestaurangerna ingår i Groupe Grenouille tillsammans med Grodan, Trattoria Montanari och Foodiebag.